I juni og august
Hækklipning

 

Svært ved at klare haven?
Græsslåning

 

Nemt og enkelt
Rod- og stubfræsning

Man siger at hækken skal klippes inden Sankt Hans og en sidste gang i august. Vi klipper din hæk og mod en mindre merpris sørger vi også for oprydning og bortkørsel, nemt og enkelt.

 

I løbet af en sommer bør din plæne slås op til 20 gange, for at sikre optimale betingelser. Langt de fleste kan dog overkomme dette, men det kan vi. Vi tilbyder at overtage din græsslåning, efter behov eller på faste dage.

Vi har stor erfaring indenfor fræsning af rødder og stubbe. Ofte behøver du ikke grave hele roden op, men blot fræse den ned under jordhøjde. Efterfølgende kan du anlægge et bed eller så græs.

         
         

Det kræver præcision
Træfældning

 

Vi har det rigtige udstyr
Vores udstyr

 

Vi tænker på miljøet
Miljø og maskiner

At nedlægge et ældre træ på en villa-grund, kræver præcision og erfaring, og derfor vælge mange at overlade sådanne opgaver til fagfolk og vigtigst, fagfolk der er forsikret - og det er vi - træfældning fra kun kr. 995,-

Det rette værktøj er halvdelen af arbejdet. Vi går ikke på kompromis med at have det rette udstyr, derfor arbejder vi altid med maskiner og værktøj fra Stihl og Stiga.

Hos Have & Park Service kan vi løse alt fra små opgaver til de helt store. Vi har det nødvendige udstyr til at løse netop dine behov - og vi er selvfølgelig for-sikret og arbejder med det nødvendige sikker-hedsudstyr.

STIHL benzin er næsten helt fri fra sundhedsskadelige substanser som benzol, aromater og svovl. Andelene af skadelige stoffer i udstødningen reduceres be-tydeligt. For miljøvenligt arbejde med motorsav og andre motorredskaber bi-drager også i høj grad STIHL smøremiddel som fx. kædeolien BioPlus. STIHL smøremiddel fremstilles af højkvalitative og meget rene råolier.

Vores Stiga Park er Svanemærket